Îți dorești să devii însoțitoare de zbor?

Ești mai aproape de visul tău decât crezi...

Dacă te-ai gândit vreodată să devii parte din marea familie Emiratessă zbori în jurul lumii și să te bucuri de multitudinea de oportunități pe care ți le ofer acest job, atunci ai ajuns unde trebuie. Eu sunt Georgiana și sunt aici ca să te ajut să faci primul pas către cariera ta de însoțitor de zbor!

Cu 7 ani de experiență ca stewardesă și încă 3 ani în spatele scenei ca recrutoare, am întâlnit o mulțime de oameni pasionați să-și urmeze visul de a zbura. Aviația este unul dintre acele domenii care îți pătrunde adânc în suflet și creează dependență, și pe parcurs, a devenit și pasiunea mea. Din această pasiune intensă am dezvoltat câteva servicii esențiale menite să te pregătească pentru interviul Emirates și să te ajute să intri cu încredere în acest domeniu fascinant. 

Din experiența mea pot să îți spun că secretul succesului stă într-o pregătire adecvată. Fie că alegi una din sesiunile individuale de pregătire, cursul online sau, cireașa de pe tort, subliminalul Dream Job, scopul este de a te echipa cu toate informațiile necesare pentru procesul de recrutare și a învăța cum să-ți pui în valoare calitățile astfel încât să se alinieze cu nevoile companiei. 

Iar pentru a te pregăti, îți pun la dispoziție următoarele servicii din care poți să alegi în funcție de nevoile tale specifice:

Emirates Interview Mastery Program – o sesiune de pregătire personalizată și cuprinzătoare menită să îți ofere atât cunoștințele complete cât și încrederea de sine necesare pentru a străluci în ziua interviului cu recrutorii Emirates (sau orice altă companie aeriană din Orientul Mijlociu)

Emirates Interview Boost session – o sesiune individuală rapidă de 90 de minute în care ne concentrăm pe lacunele care te-au împiedicat să obții jobul mult dorit

Curs online Fit to Fly –  un curs online cuprinzător pe care îl poți parcurge în ritmul tău și care te ghidează prin fiecare etapă a procesului de recrutare cu ajutorul tutorialelor video, începând cu aplicația online și ajungând până la interviul final

Subliminalul Dream Job – un fișier audio ce conține afirmații special alese pentru a atrage jobul visurilor tale și pe care îmi place să îl numesc “cireașa de pe tort” 

Uniforma ta este gata și te așteaptă să o îmbraci! Ai nevoie doar de puțină pregătire și de o încredere de neclintit în tine și în dorința ta!

Sesiuni 1 la 1

Emirates Interview Mastery Program – o sesiune personalizată în care mă dedic exclusiv nevoilor tale individuale, adaptând îndrumările în funcție de personalitatea ta unică și experiența ta profesională.

Este o experiență completă și complexă care îți permite să parcurgi în detaliu fiecare etapă a procesului de recrutare Emirates, începând de la pregătirea CV-ului și a prezentării tale personale până la înțelegerea în profunzime a cerințelor companiei și a așteptărilor recrutorilor.

Prin această sesiune nu vei obține doar informații despre cum funcționează procesul de recrutare ci vei căpăta încredere în abilitățile tale și vei înțelege mai bine ce te așteaptă. Vei primi sfaturi practice și strategii personalizate care să te ajute să-ți maximizezi șansele de reușită. La final, vei pleca cu o viziune mai clară asupra vieții de însoțitor de zbor Emirates și cu toată încrederea că ești pregătit să faci față cu brio oricărei provocări atât din cadrul interviului cât și din viitoarea ta carieră.

Iată ce vom explora în această sesiune:

  • Avantajele și dezavantajele locului de muncă;

  • Beneficiile oferite de companie;

  • Istoricul Emirates și informații relevante pentru interviu;

  • Tipuri de interviuri și cum să aplici;

  • Calitățile căutate de recrutorii Emirates și cum să demonstrezi că le ai;

  • Etapele interviului în sine cu exemple de răspunsuri;

  • Test de limba engleză;

  • Întrebări și răspunsuri pentru interviul final;

  • Șabloane gratuite de CV și informații detaliate despre cum să le completezi;

  • Cum sa realizezi fotografii adecvate;

  • Grooming sau practici de îngrijire personală într-un mediu profesional;

  • Listă de verificare pentru interviu

  • nuanțele stilului de viață al echipajului de cabină, descoperind avantajele și provocările sale unice
  • Emirates ca o companie, acoperindu-i istoria și premiile semnificative, informații de bază care vor fi utile la interviul tău
  • Explorează ce face un candidat ideal și cum să-ți evidențiezi abilitățile unice în timpul procesului de interviu.
  • vei primi CV-ul redactat astfel încât să-ți evidențiezi eficient punctele forte conform rolului
  • Învață cum să abordezi fiecare scenariu de grup în timpul zilei de evaluare.
  • Reușește interviul final cu răspunsuri adecvate adaptate experienței tale profesionale.
  • sfaturi despre grooming pentru a te asigura că arăți impecabil în ziua cea mare.
  • Obține sfaturi și trucuri valoroase pentru a-ți crește încrederea și performanța.
  • Participă la un interviu simulat pentru a simula experiența reală a interviului, primește feedback personalizat și identifică zonele în care poți îmbunătăți.
  • În plus, dacă ești deschis și confortabil cu acest lucru, vom incorpora lucrul energetic prin practicarea unei scurte exerciții de vizualizare. 
  • De asemenea, vei primi și un subliminal creat special pentru a atrage jobul visat, pe care să-l asculți timp de cel puțin 21 de zile.

Durată: 6 ore timp de 2 zile consecutive (câte 3 ore pe zi)

Preț: 1200 RON

Emirates Interview Boost session – în această sesiune rapidă de 90 de minute ne concentrăm pe provocările pe care le întâmpini în procesul de recrutare, fie că este vorba despre răspunsuri la întrebări specifice, revizuirea CV-ului tău, practicarea unui interviu simulat sau o evaluare generală. Gândește-te la această sesiune ca la piesa de puzzle lipsă care te împiedică să obtii rezultatul final.

 

Iată ce vom explora în această sesiune:

 

  •   îndrumare personalizată: putem discuta despre obstacolele specifice și modalitățile pentru a le depăși
  •   confidence boost: putem aborda sfaturi și strategii practice pentru a reuși în procesul de recrutare Emirates.
  •   feedback și îmbunătățire: Dacă ai avut un interviu sau ai trimis CV-ul, pot să-l revizuiesc și să-ți ofer un feedback constructiv pentru a te ajuta să te îmbunătățești.
  •   nterviuri simulate: Practica face perfect! Putem efectua interviuri simulate pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și pentru a te asigura că ești pregătit pentru realitate.
  •   Sesiune de întrebări și răspunsuri: Putem aborda întrebările finale ale interviului și să găsim răspunsuri adecvate conform experienței tale profesionale unice.

Durată: 90 de minute

Preț: 350 RON

Întrebări frecvente

Scopul acestor sesiuni este de a oferi o pregătire personalizată pentru interviul la Emirates și/sau de a optimiza CV-ul în funcție de nevoile tale specifice.

În timpul sesiunii, vom explora detaliat aspectele interviului sau ale CV-ului tău. Vei primi sfaturi practice și strategii personalizate pentru dobândirea încrederii necesare ca să strălucești în fața recrutorilor.

Poți alege o sesiune de 1 oră sau 3 ore, în funcție de nevoile tale specifice.

Prețul este de 250 RON pentru 1 oră și 620 RON pentru 3 ore.

Orice persoană care se pregătește pentru interviul Emirates și care simte că are nevoie mai mult suport în urma cursului.

Poți programa o sesiune contactându-mă fie prin e-mail sau folosind formularul de contact de mai jos și vom stabili împreună o dată și oră convenabilă pentru ambele părți.

în curând...

Curs de pregătire pentru interviul Emirates

Descoperă lumea fascinantă a aviației alături de mine și lasă-mă să îți deschid ușa către o carieră de însoțitor de zbor la o companie prestigioasă precum Emirates. 

Aducând laolaltă expertiza mea în domeniul aviației și abilitățile dobândite în recrutare, am creat un program care te va ghida către succesul dorit. Acest curs a prins formă într-o perioadă a vieții mele în care responsabilitățile de mamă nu îmi permit să dedic 6 ore unui training individual și s-a născut din dorința mea de a împărtăși cunoștințe esențiale cu toți cei care aspiră la rolul de însoțitor de zbor. 

Scopul lui este să îți ofere încrederea necesară pentru a obține acest job învățând psihologia din spatele interviului. Te va pregăti astfel încât să te prezinți în fața recrutoarei cu încredere, autenticitate și relaxare, iar pregătirea corespunzătoare te va ajuta să obții această stare interioară. 

Vreau ca resursele pe care ți le pun la dispoziție să îți ofere claritate, să îți elimine îndoielile și temerile și să te ajute să îți recunoști adevărata valoare. Îmi doresc să mergi la interviu fiind conștientă de  contribuția pe care o vei aduce în cadrul companiei, că va fi un schimb avantajos atât pentru tine cât și pentru Emirates și că meriți toate beneficiile care ți se oferă pentru tot ceea ce aduci.

Acest curs, împreună cu experiențele pe care le vei trăi în noul tău rol de cabin crew, pot fi începutul unui proces transformațional care îți va schimba complet viața.

Însa vreau să știi că această oportunitate nu este destinată oricui. Este nevoie să ai curajul de a face această schimbare, să fii dispusă să te relochezi și să ieși din zona ta de confort. Vei avea nevoie de determinare, curiozitate și dorința de a învăța lucruri noi.

Vreau să mai știi că acesta nu este jobul perfect însă poate fi perfect pentru o anumită perioadă din viața ta.

În plus, trebuie să știi că interviurile nu sunt perfect obiective. Un lucru mai puțin cunoscut este faptul că toți recrutorii au fost mai întâi însoțitori de zbor iar perspectiva lor personală asupra a ceea ce înseamnă să fii un candidat ideal pentru acest rol poate influența modul în care evaluează candidații. 

Însă esti pe mâini bune.

Am pus în acest curs toată expertiza mea în aviație și recrutări, am adăugat pasiune și un pic de structură iar rezultatul final te va transforma în călător de profesie. Eu te ajut să-ți deschizi aripile. Însă, zborul este meritul tău!

De ce ai nevoie de acest curs?

Este o întrebare esențială și cu totul justificată.

Poate părea că un interviu reprezintă doar o discuție într-un cadru profesional unde sinceritatea în răspunsuri este cheia succesului. Cu o experiență de 3 ani în recrutare și sute, dacă nu chiar mii de interviuri susținute cu candidați din peste 30 de țări, am observat că 9 din 10 candidați se prezintă la interviuri slab pregătiți. De multe ori, candidați cu un potențial evident ratează oportunități din cauza nepregătirii.

Din perspectiva mea, bazată inclusiv pe experiența personală în cadrul interviului Emirates, cheia succesului stă în PREGĂTIRE. Aceasta înseamnă:

  • Să înțelegi nu doar cerințele postului, ci și stilul de viață al unui însoțitor de zbor pentru a decide dacă acesta ți se potrivește sau nu;

  • Să ai claritate cu privire la beneficiile, avantajele și dezavantajele locului de muncă inclusiv asigurare medicală, viză, taxe, transport etc.;

  • Să deții informații de bază despre compania la care îți dorești să te angajezi;

  • Să cunoști profilul candidatului ideal căutat de Emirates, calitățile și tipologiile de oameni pe care ii doresc pentru acest rol;

  • Să fii familiarizat cu toate etapele și probele specifice fiecărei etape ale interviului;

  • Să cunoști cerințele și condițiile companiei în privința sănătății, tatuajelor, limitărilor legale specifice aviației,  etc.

Atunci când am aplicat eu însămi pentru interviul Emirates am avut doar 3 zile la dispoziție pentru pregătire iar informațiile disponibile online erau limitate. Cu presiunea timpului asupra mea, a trebuit să-mi organizez ținuta, să fac poze, să printez documente, să conduc 200 de kilometri până la București, să îmi asigur cazare și multe altele. Un astfel de curs ar fi reprezentat o resursă extrem de valoroasă pentru mine, oferindu-mi îndrumare într-un mod detaliat și cuprinzător. Cred că nu aș fi avut prea multe șanse de succes fără o pregătire atentă chiar și cu puținele informații pe care le aveam la indemână. În opinia mea, 99% din succes îl reprezintă pregătirea corespunzătoare restul fiind atribuite altor factori.

Prin urmare, acest curs îți oferă nu doar informațiile necesare, ci și o structură clară și completă, un ghid cronologic al etapelor și răspunsuri la toate întrebările relevante.

Uite ce vei afla din cursul meu de pregătire pentru interviul Emirates:

  • Cum am ajuns în rolul de cabin crew pentru Emirates, ce abilități m-au ajutat să obțin acest rol, experiența mea în cadrul companiei și motivul pentru care am ales să plec;

  • Avantajele și dezavantajele locului de muncă;

  • Beneficiile oferite de companie;

  • Istoricul Emirates și informații relevante pentru interviu;

  • Tipuri de interviuri și cum să aplici;

  • Calitățile căutate de recrutorii Emirates și cum să demonstrezi că le ai;

  • Etapele interviului în sine cu exemple de răspunsuri;

  • Test de limba engleză;

  • Întrebări și răspunsuri pentru interviul final;

  • Șabloane gratuite de CV și informații detaliate despre cum să le completezi;

  • Cum sa realizezi fotografii adecvate;

  • Grooming sau practici de îngrijire personală într-un mediu profesional;

  • Listă de verificare pentru interviu.

Încheierea cursului marchează începutul unei călătorii transformaționale. O uniformă nou-nouță așteaptă să fie admirată la 10.000 altitudine. Crezi ca ești pregătit să faci pași hotărâți către o nouă etapă a vieții tale?

Aștept cu nerăbdare să te văd zburând spre realizarea visurilor tale!

Dacă simți că ai nevoie de mai mult suport, sunt disponibile sesiuni individuale unde putem discuta detalii specifice contextului tău profesional. Găsești mai multe detalii în continuare.

Subliminal "Dream Job"

Sesiunile 1 la 1 au fost create pentru a oferi o experiență personalizată și profundă în pregătirea pentru interviul la Emirates și pentru optimizarea CV-ului. În timpul acestor sesiuni, mă dedic exclusiv nevoilor tale individuale, oferindu-ți un spațiu dedicat pentru a discuta și aborda provocările specifice cu care te confrunți.

Pe durata unei ore sau a trei ore, în funcție de nevoile tale, vom explora în detaliu fiecare aspect al interviului sau al CV-ului tău. Vom lucra împreună pentru a identifica punctele tale forte și pentru a le evidenția în mod corespunzător, adaptându-le la cerințele specifice Emirates. Vei primi sfaturi practice și strategii personalizate pentru a-ți crește șansele de succes în procesul de recrutare.

Indiferent dacă este vorba despre ajustarea răspunsurilor la întrebările specifice din cadrul interviului sau despre optimizarea CV-ului tău pentru a reflecta în mod autentic experiența și abilitățile tale, aceste sesiuni sunt concepute pentru a-ți oferi instrumentele și încrederea de care ai nevoie pentru a străluci în fața recrutorilor.

Sesiunile individuale de 1 sau 3 ore sunt ideale dacă simți că ai nevoie de mai multă susținere în urma finalizării cursului de pregătire pentru interviu. După sesiune:

  • vei avea un CV optimizat ce va include doar informații relevante pentru rolul de însoțitor de zbor
  • vei avea răspunsuri pentru interviul final adaptate experienței tale profesionale
  • vei avea experiența unui interviu demonstrativ pentru un plus de încredere
  • vei avea o ghidare clară pentru alegerea vestimentației, produselor de make-up și accesoriilor care ți se potrivesc 

 Sesiunea 1 la 1 este o oportunitate de a sedimenta informațiile acumulate în urma cursului și a le transforma într-un mesaj personal contribuind la construirea unei imagini autentice și memorabile pentru procesul de recrutare la Emirates.

Programează o sesiune 1:1